Hardloopgroep Recreanten2

Een gtrainer_annemieke_goversroep enthousiaste mensen die, graag rennend door het bos van de boswachterij Dorst, hun conditie op peil proberen te houden. Bij deze uitdaging worden ze ondersteund en begeleid door Annemieke Govers.

Het niveau van deze groep is: 5km in ~40min. Het gaat erom lekker te bewegen zonder blessures op te lopen.

De opstapgroeplopers stromen normaal gesproken door naar Recreanten2, en dan eventueel verder indien gewenst.

 

Training blog

 • Jan draagt Blog over

  Zoals we allemaal weten heeft Jan inmiddels afscheid genomen van onze club. Maar dat betekent niet dat het bloggen stopt! Pas geleden heeft Jan de rol van leraar op zich genomen en het bloggen overgedragen aan diverse leergierige leerlingen.

  Er wordt dus nog steeds regelmatig een leuk nieuwtje geplaatst op de website.

 • Hoi hoi sneeuwtraining !!

  Zaterdag 11 februari hadden Recreanten 1 + 2 een training die, bij afwezigheid van IJsbrand en Paul, naar behoren werd ingevuld door Ans. Er werd serieus getraind dus inzeeppartijen kwamen niet voor, maar wel in een stevig tempo doorgehold waarbij zelfs als tussendoortje 'brisk walking' geoefend werd. Uiteindelijk werd de kern uitgevoerd rond het klaverblad met vier keer 8 minuten T2 en de derde en zevende minuut T3.
  En dan de foto's, het lukt me niet die te plaatsen zonder kommentaar:

  Bij de start zijn de neuzen nog niet rood, ze staan ook niet allemaal dezelfde kant op.

  Is dit serieus boomduwen of staan we gewoon te kletsen?

  Dit is een nieuwe versie van helpen bij opdrukken.
  Wie geeft hier nu eigenlijk training ?

   

 • Training 27 februari

  Vandaag lekker getraind dames en heren! De rondes lopen met iedere volgende ronde 10 seconden sneller is voor de meeste lopers moeilijk. Bijna iedereen gaat teveel sneller lopen. Ik was bij de laatste ronde erg trots op jullie dat, ondanks dat jullie langzamer gingen starten, toch de 10 seconden hebben gehaald!
  In totaal hebben we 8,6 km gelopen.

 • Douchen tijdens het trainen

  De training van zaterdag 20 februari is anders gelopen dan verwacht. Door een onverwachte stortbui viel de kern enigszins in het water.