Informatie over AV Spiridon

Atletiek- en trimvereniging Spiridon is gevestigd in de gemeente Gilze-Rijen (Noord-Brabant). De vereniging is officieel opgericht op 27 februari 1989, maar bestond reeds sinds september 1986 als atletiekgroep Gilze-Rijen. AV Spiridon is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (Atletiekunie). AV Spiridon telt momenteel ongeveer 400 leden.

spiridon-all-mod

AV Spiridon beschikt over een eigen clubgebouw bij de voormalige steenfabriek De Vijf Eiken, met daarachter een aantal technische atletiekvoorzieningen zoals: sprintlanen, een verspringbak, discusring, speerwerpsector en kogelstootring.
Ook is er een heuvelachtig loopparcours achter het clubgebouw op het terrein aanwezig. Hier worden o.a. een aantal prestatielopen en wedstrijden op georganiseerd.
Het clubgebouw ligt aan de rand van boswachterij Dorst en is het uitgangspunt waar verschillende trainingsgroepen starten. De trainingen voor de diverse loopgroepen vinden plaats in de bossen van boswachterij Dorst.

De vereniging beschikt over een aantal gediplomeerde trainers. Er zijn een aantal trainingsgroepen voor de jeugd, voor beginners, trimmers en de gevorderde loper, zodat iedereen bij AV Spiridon terecht kan.
De allerkleinsten maken op speelse wijze kennis met de sport, terwijl junioren meer vaardigheden op verschillende atletiekonderdelen (lopen, springen en werpen) worden bijgebracht. Bij de senioren ligt het accent op het lopen.
Verder kan er bij Spiridon ook deelgenomen worden aan Atletiek+,  Spinning, Bootcamp, Nordic Walking en Wandelen.
Spiridon is bewegen samen met anderen. Spiridon is ontdekken waar jouw sterke kant ligt.

Om kennis te maken met AV Spiridon kun je vier weken vrijblijvend meetrainen. Meld je wel even als belangstellende bij de trainer. Als je lid wilt worden dan dien je een lidmaatschapsformulier in te vullen.
Betaling van de contributie gebeurt per kwartaal (automatische incasso). De contributie is vooraf verschuldigd.

Verder organiseert AV Spiridon diverse trimlopen en wedstrijden. Voor de leden worden ook nog een aantal activiteiten georganiseerd.
Wanneer men lid is van AV Spiridon ontvangt men ook  de 2-maandelijkse e-mailnieuwsbrief.

Als je meer informatie wenst dan kun je terecht bij de secretaris: Wil van Uijthoven