Beginnen met hardlopen

Altijd al willen beginnen met hardlopen?starttorun2015
Het kan bij A.V. Spiridon, Rijen.

De volgende opstapcursus begint zaterdag 29 augustus 2020 om 9.30 uur.

Je hebt je voorgenomen om te gaan sporten. Hardlopen lijkt je wel wat, want dat is gezond en het is gemakkelijk in je drukke leven in te passen. En toch is het lastig om zelf te beginnen. Want wie neemt zich niet regelmatig voor om weer te gaan lopen en eindigt dan toch op de bank? Of op een terrasje? Of je bent al begonnen met hardlopen maar vind het lastig om het vol te houden. En kan je wel extra begeleiding en coaching gebruiken. A.V. Spiridon  begrijpt dat en helpt een handje met  hardlooptrainingen die iedere beginner of herstarter over de drempel helpen.

A.V. Spiridon is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor deze nieuwe loopcursus voor beginners, lopers die al enige basiservaring hebben of herstarters.

De hardlooptrainingen worden gegeven door de gediplomeerde enthousiaste trainers van A.V Spiridon.

Als extra ondersteuning van de hardlooptrainingen is er ook een krachttraining en stabiliteitstraining gericht op blessurevrij hardlopen. Deze kracht- en stabiliteitstraining vindt plaats in Bavel onder leiding van fysiotherapeut en personal trainer Thijmen Aalbrecht .

NU INSCHRIJVEN

De cursus bestaat uit 14 weken. Na deze cursus kun je twee keer een half uur aan een stuk hardlopen met een kleine pauze ertussen. Het uiteindelijke doel is deelnemen aan een vijf kilometer wegwedstrijd of wellicht (veel) meer!

De hardlooptrainingen vinden plaats bij A.V. Spiridon op zaterdagochtend van 9.30-11.00 uur en dinsdagavond van 19.00-20.30 uur.

De kracht stabiliteitstraining vind plaats op donderdag van 20.00-21.00 uur in Bavel.

Voor deze cursus betaal je € 85,-. Hiervoor krijg je:

  • 14 weken hardlooptraining op zaterdag
  • 14 weken een extra hardlooptraining op dinsdag
  • 14 weken kracht en stabiliteitstraining op donderdag
  • Na afloop van de cursus nog ruim 30 weken 2 maal in de week onder begeleiding van een professionele trainer blijven lopen in een bij jou passende gezellige hardloopgroep van A.V. Spiridon.
  • Een presentatie core Stability van chiropractorpraktijk La Flamme & Ragas & Sip Fysiotherapie
  • Een presentatie blessurepreventie van fysiotherapeut Robert Jongh.
  • Lidmaatschap van AV Spiridon voor de rest van 2020.

Gezondheid staat voorop en hardlopen is een goede manier om daaraan te werken.

Vanwege de Corona houden we ons aan de richtlijnen van het