Sponsoring

AV Spiridon behaalt successen mede dank zij de steun van haar sponsors.

Een voorbeeld van succesvolle samenwerking met onze sponsoren was de zeer geslaagde organisatie van het Nederlands Kampioenschap Cross in 2008 en 2009. Voor het eerst in de geschiedenis van dit Nederlands Kampioenschap mocht een vereniging namens de Atletiekunie twee achtereenvolgende jaren de organisatie op zich nemen. Een eer die we mede te danken hebben aan de samenwerking met onze sponsoren.

Eén van onze speerpunten is dan ook het bedrijfsleven in de regio betrekken bij onze vereniging en haar activiteiten. Daarom zullen wij u niet alleen op de hoogte houden van alle activiteiten. Wij willen vooral graag met u praten over mogelijkheden, die ons beider belang dienen.

De mogelijkheden van sponsoring bij AV Spiridon

AV Spiridon streeft helderheid na bij datgene wat wij voor u kunnen betekenen. De sponsoring binnen Spiridon kan worden verdeeld in twee categorieën.
Allereerst bestaat de mogelijkheid tot clubsponsoring .
Hierbij zijn de mogelijkheden:
Het plaatsen van een advertentie in ons fraaie full color clubblad dat 4x per jaar wordt verspreid over de ruim 600 leden, of het plaatsen van een reclamebord op onze accommodatie.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot sponsoring van de wedstrijden die jaarlijks door AV Spiridon worden georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn de Spiridoncross in de maand januari, de Leemputtenloop in april en de wegwedstrijd ” Rondje Rijen” in de maand juni .

Het aantrekken en behouden van Sponsors beperkt zich bij ons niet tot de discussie over de hoeveelheid geld.

Belangrijke aandachtspunten voor een gesprek zijn:

  • Wat kunnen wij u bieden?
  • Waarom wilt u AV Spiridon sponsoren?
  • Wat verwacht u er zelf van?
  • Wat kunnen wij uw bedrijf en uw medewerkers bieden?
  • Hoe kunnen we samenwerken?
Sponsoring betekent voor ons samenwerken én maatwerk. Wij gaan uit van een gezamenlijk belang. In een persoonlijk gesprek of contact bespreken wij graag uw wensen en onze mogelijkheden met als uiteindelijke doel een win-win situatie.Heeft u interesse om AV Spiridon te sponsoren of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de sponsorcommissie bestaande uit:
Frank Tofield en Ad Vermetten.
U kunt uw bericht sturen aan sponsoring@spiridon.nl