Zondag 19 januari Global-e Spiridoncross

De Global-e Spiridoncross is ieder jaar een echte cross. Het parcours ligt achter het clubgebouw De Aanloop op een licht heuvelachtig parcours door de prachtige boswachterij Dorst. Maar vergis je niet in de schoonheid van de omgeving. Bij zon, bij sneeuw of bij regen; het parcours van de Global-e Spiridoncross is onder alle omstandigheden een uitdaging. De leemgrond op het Spiridonterrein en de heuvels en de soms rulle bospaden laten de echte crosser in iedereen bovenkomen. Des te groter de ontlading als de deelnemers bij de finishlijn aankomen.
Niet voor niets was dit crossparcours in het verleden meermaals het terrein van de NK cross.
De Global-e Spiridoncross is een cross die niet in je winterprogramma mag ontbreken.

Ieder jaar lopen er ruim 300 deelnemers aan deze wedstrijd en prestatieloop mee.
Vanaf 10.30 uur zijn er diverse Atletiekunie wedstrijden, waaraan atleten met een wedstrijdlicentie kunnen deelnemen.
De jongste deelnemers (pupillen) beginnen en daarna volgen de junioren , senioren en masters.

Door niet-wedstrijdlopers kan de cross ook als trimloop gelopen worden. Aan deze trimlopen kan iedereen die een uitdaging zoekt deelnemen.

Nieuw dit jaar is de Alpe d’HuZestafette. Een team van 4 personen loopt in estafettevorm 4 maal een rondje van 500 meter. De opbrengst van deze estafette gaat naar stichting Alpe d’HuZes.
De Alpe d’HuZestafette is een funrun voor het goede doel, dus doe mee met je kleinkind, je zus, je oom of je grootmoeder. Inschrijven kan via het normale online inschrijfsysteem. Kies bij onderdeel voor de “Alpe d’HuZestafette”, en in het inschrijfproces krijg je de mogelijkheid een toepasselijke teamnaam en de 4 deelnemers in te vullen.

De Global-e Spiridoncross is onderdeel van het Global-e Crosscircuit Midden-Brabant.

Voor-inschrijven
Is mogelijk t/m dinsdag 14 januari 2019

Kijk voor meer informatie op: www.spiridoncross.nl
Of schrijf je direct in op: www.inschrijven.nl

Na-inschrijven voor zowel de prestatieloop als de atletiekunie-wedstrijden is op zondag 19 januari mogelijk in het clubgebouw De Aanloop van AV Spiridon (Vijf Eiken 6a in Rijen). Dit kan tot een half uur voor de start.