ALBERT HEIJN RONDJE RIJEN 21 september Inschrijving open

Ons nieuwe Rondje wacht op jou!

Kom genieten van ons nieuwe parcours in het buitengebied van Rijen.
Het compleet nieuwe parcours is gebaseerd op een geliefd trainingsrondje van onze eigen lopers en gaat door het Rijens Broek, een buitengebied aan de oostkant van Rijen..

Het grootste gedeelte parcours gaat over geasfalteerde door zomereiken geflankeerde lanen langs de landerijen in het Rijens Broek, het laatste gedeelte gaat langs de rand van Rijen over een prachtig aangelegd meanderend fietspad omringd door groen. Het parcours heeft een lengte van 5km. Voor de jeugd is er een kleine ronde langs het sportcentrum van 500 meter.

Met de wijziging van het parcours is ook een nieuwe start- en finishlocatie.

U bent op 21 september van harte welkom bij het geheel nieuwe Sportcentrum Den Butter in Rijen voor het na-inschrijven, voor het ophalen van de startnummers, voor omkleden en douchen maar natuurlijk ook voor een drankje aan de bar of op het terras.


Albert Heijn Rondje Rijen is dit jaar de laatste wedstrijd in het Global-e wegcircuit Midden-Brabant.
Na afloop van het Rondje Rijen zal in het sportcentrum de prijsuitreiking van de prijzen voor het Global-e wegcircuit Midden-Brabant plaatsvinden.

Heb je ook zo’n zin om ons nieuwe rondje te gaan lopen? ? Kijk dan op www.rondje-rijen.nl of schrijf je dan meteen in via de inschrijfpagina.