Weergoden gunstig voor clubkampioenschappen meerkamp AV Spiridon

Afgelopen zaterdag organiseerde atletiek vereniging Spiridon haar jaarlijks clubkampioenschappen atletiek. Een spannende dag voor alle atleten want op die dag wordt voor alle categorieën via een meerkamp beslist wie zich clubkampioen voor 2020 mag noemen. Tot een paar dagen voor de start gaf de weersvoorspelling veel regen aan, maar uiteindelijk konden de atleten hun programma droog en met geregeld zon afwerken.

In de ochtend waren de pupillen aan de beurt voor een zeskamp. Onder een najaarszonnetje werd gestart met de sprintnummers. Daarna volgden hoog- en verspringen, balwerpen en kogelstoten en afsluitend een 600 of 1000 meter wedstrijd. Alle atleten deden hun uiterste best aangemoedigd (op afstand) aangemoedigd door de aanwezige ouders en grootouders. Na afloop werden de medailles uitgereikt en ontving iedereen op Coronavriendelijke wijze een diploma met daarop zijn of haar prestaties.
De junioren gingen ’s middags voor hun zevenkamp ook van start met  het snelle sprintwerk. Het verdere programma bestond uit hoog- en verspringen, speer- en discuswerpen, kogelstoten en afsluitend een 600, 800 of 1000 meter wedstrijd.
De senioren konden zich aan het eind van de dag meten middels een 1500 meter wedstrijd.

Al met al een sportieve, gezellige geslaagde dag, met vooral veel winnaars.

Uitslagen zijn te vinden op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/32773/