Vele Spiridonners naar het EK in Amsterdam

Afgelopen week werd in Amsterdam het Europees kampioenschap Atletiek georganiseerd. Met Dafne Schippers. Nadine Broersen, Anouk Vetter, Churandi Martina en nog vele andere toppers. Voor Spiridon een goede gelegenheid om eens naar deze toppers te gaan kijken. En dus ging er zaterdagochtend een goed gevulde bus vanaf het clubgebouw van Spiridon naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. Vele jeugdleden, hardlopers en ook enkele Nordic Walking leden leek dit wel een unieke kans om eens te gaan kijken bij zo’n topwedstrijd. En een topwedstrijd werd het zeker, met als hoogtepunt toch wel de gouden medaille voor Anouk Vetter op het zwaarste onderdeel voor de dames, namelijk de zevenkamp. Alle leden van Spiridon vonden het een fantastische belevenis en waren blij dat ze deze kans hadden gekregen.

Door de leden van Spiridon werd niet alleen gekeken naar de wedstrijden in Amsterdam, maar er waren ook enkele leden die zelf de afgelopen week deelnamen aan een wedstrijden. In Werkendam werd op woensdag 6 juli een loop georganiseerd dwars door het dorp. Een aantal leden van Spiridon deden hier aan mee.
Hun uitslagen zijn: 1500 meter Ivan den Oudsten 5:33 5 kilometer: Rob Honcoop 16:18 Dirk Evers 16:28 Michel Broeders 18:41 Robert Jongh 15:52 (2de M40) Gerard Lensvelt 17:49 Ingrid den Oudsten 22:00 (2de V40)
Op zaterdag werd in Oosterhout voor het tweede achtereenvolgend jaar een trail georganiseerd. Vanuit Spiridon werd door 4 mannen deelgenomen aan de 15 kilometer.
Hun resultaten zijn: Aart de With 1:22:10 Patrick vd Veerdonk 1:32:27 Sjef Schijven 1:33:33 Ron Dijkstra 1:35:20