Succesvolle Open Atletiekwedstrijd bij A.V. Spiridon

Afgelopen zondag 19 juni organiseerde A.V. Spiridon een open atletiekwedstrijd. Uit alle windstreken kwamen de aanmeldingen voor deze wedstrijd binnen, met als gevolg dat al in de voorinschrijving bijna alle onderdelen volledig bezet waren. Ook het weer was ons gunstig gestemd, want bijna de hele dag liet de zon zich zien op de atletiekbaan.

‘s Morgens werd er door 139 pupillen in een meerkamp gestreden over 4 onderdelen. Naast een sprint en een lange afstandsloop was er voor iedere groep ook een spring- en een werponderdeel. Er werd door alle deelnemers gestreden om de prijzen, en ook de Spiridon-pupillen deden hier volop aan mee, wat resulteerde in 5 medailles waaronder goud voor Noëlle Schalk.

In de middag waren meer dan 100 junioren en senioren/masters aan de beurt voor een scala aan onderdelen. Naast de ‘normale’ sprint- en spring-onderdelen waren bijna 40 atleten voor het speerwerpen naar Rijen gekomen, was er een groep polsstokhoogspringers en waren er spannende wedstrijden horden en hink-stap-sprong. De dag werd afgesloten met een heuse steeple wedstrijd. Ook ‘s middags lieten de Spiridon-atleten zich gelden met in totaal 11 eerste plaatsen bij de verschillende categorieën.

Al met al mede door het mooie weer en de mooie prestaties een zowel organisatorisch als sportief geslaagde dag.