Succesvolle indoor meerkamp van AV Spiridon

Zondag 27 maart organiseerde AV Spiridon voor het eerst sinds covid 19 zijn intrede deed voor de 10e maal haar indoor meerkamp in sporthal Den Butter. In totaal deden 150 atleten mee aan de wedstrijd in hoogspringen, kogelstoten en 40 meter sprint. Door al deze atleten en het meegekomen publiek was het de hele dag een drukte van jewelste in de sporthal Den Butter waar gesport werd om de wedstrijdmedailles.

Het ochtendprogramma verliep voorspoedig met ook voor Spiridon mooie resultaten waaronder een 3e plaats voor Mees Vormeer en een 2e plaats voor zowel Bjarne als Lente Goethals.

In de middag was het de beurt aan de junioren. Hier een mooie waslijst aan medailles met een 3e plaats voor Eline Wirken en Inge Winnubst, een 2e plaats voor Vera van den Burg en Sanne Tuytelaars en 1e plaatsen voor Silkie Graafmans, Gijs Winnubst en Jasper Buschman.

Dankzij de sponsoring van Albert Heijn Rijen kon AV Spiridon ook dit jaar weer bij haar indoorwedstrijd een elektronisch tijdwaarnemingssysteem inhuren, wat aan deze wedstrijd een kwaliteitsimpuls gaf.