Succesvolle atletiekwedstijd bij AV Spiridon

Afgelopen zaterdag 26 Juni organiseerde Atletiekvereniging Spiridon een open atletiekwedstrijd. Uit alle windstreken (van Alkmaar tot Roermond) kwamen de aanmeldingen voor deze wedstrijd binnen, met als gevolg dat al in de voorinschrijving bijna alle onderdelen volledig bezet waren.
Het weer was warm die dag met bijna 30 graden, maar alle atleten lieten zich daardoor niet weerhouden om hun beste beentje voor te zetten.

‘s Morgens werd er door 88 pupillen in een meerkamp gestreden over 4 onderdelen. Naast een sprint en een lange afstandsloop was er voor iedere groep ook een spring- en een werponderdeel. Er werd door alle deelnemers gestreden om de prijzen, en ook de Spiridon-pupillen deden hier volop aan mee, wat resulteerde in bronzen medailles voor Jasper Buschman en Jurre van Rossum.
In de middag waren meer dan 100 junioren en senioren/masters aan de beurt die konden kiezen uit maximaal 7 loop spring en werp onderdelen. Ook ‘s middags lieten de Spiridon-atleten zich gelden met in totaal 9 eerste plaatsen bij de verschillende onderdelen.
Al met al mede door het mooie weer en de mooie prestaties een zowel organisatorisch als sportief geslaagde dag.