Start to Run bij AV Spiridon

Altijd al willen beginnen met hardlopen?

De wind door je haar, de frisse lucht, de grond onder je voeten en het gevoel van vrijheid: maak het mee tijdens de 7-weekse cursus Start to Run.

Bij atletiekvereniging Spiridon, Vijf Eiken 6 te Rijen begint zaterdag 3 maart een nieuwe cursus Start to Run. In 7 weken bouw je op van 1 naar zo’n 25 minuten hardlopen en je leert ook alle beginnerstrucs. Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training in het bos of op de atletiekbaan. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!

Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run! Je ontvangt ook een functioneel cool hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én het speciale Start to Run Magazine vol beginnerstip en weetjes. Je bent voor vier maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en je krijgt korting op producten van de Atletiekunie. Bovendien krijg je huiswerkondersteuning via de Start to Run App met audiocoaching. Ik zie je zaterdag!

Start to Run is al jaren dé manier voor beginnende lopers om daadwerkelijk de stap richting loopsport te zetten. Op laagdrempelige manier maakt de sporter kennis met het lopen in zijn eigen omgeving. En dat alles begeleidt door deskundige trainers van A.V. Spiridon. Na deze 7 weken kun je drie kilometer hardlopen. Maar het is natuurlijk veel leuker om je conditie verder te vergroten. Daarom is er bij A.V. Spiridon de mogelijkheid om na de zeven weken Start to Run door te gaan in een voor jou passende loopgroep.

De trainingen zijn gestart, maar je kunt nu nog aansluiten.
Bij Spiridon zijn er tijdens die zeven weken ook trainingen op dinsdagavond van 19.00 uur tot ongeveer 20.00 uur.
Voor meer informatie en (direct) inschrijven: www.yakultstarttorun.nl/inschrijven

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Frans van den Brand 0161-224306 trainer/coördinator van Start to Run A.V. Spiridon.