Sporthal goed gevuld bij indoor meerkamp van AV Spiridon

Afgelopen zondag 4 maart organiseerde AV Spiridon voor de 8e maal haar indoor meerkamp. In totaal deden 220 atleten mee aan de wedstrijd in hoogspringen, kogelstoten en 35 meter sprint. Door al deze atleten en het meegekomen publiek was het de hele dag een drukte van jewelste in de Margriet sporthal waar gestreden werd om zowel de wedstrijd medailles, als ook om nog mee te dingen naar de bekers van het regio 13 kampioenschap indoor.

Het ochtend programma verliep voorspoedig met ook voor Spiridon mooie resultaten waaronder een 2e plaatsen voor Jurre van Rossum, Fenne Verhoeven en Senna Laureijssen.
In de middag was het de beurt aan de junioren. Dit maal helaas geen podiumplaatsen, waarbij Max Kreeft net naast het podium greep met een 4e plaats.
Ook in het regiokampioenschap waren de Spiridon atleten succesvol, en gingen er bekers naar huis voor 2e plaatsen voor Jasper Buschman en Senna Laureijssen

Dankzij de sponsoring van Albert Heijn Rijen kan AV Spiridon ook dit jaar weer  bij haar indoorwedstrijd dit jaar een electronisch tijdwaarnemingssysteem inhuren, waarmee de sprintprestaties juist gejureerd kunnen worden.