Sporthal goed gevuld bij indoor meerkamp van AV Spiridon

Zondag 12 maart organiseerde AV Spiridon voor de 11e maal haar indoor meerkamp in sporthal Den Butter. In totaal deden 160 atleten mee aan de wedstrijd in hoogspringen, kogelstoten en 40 meter sprint. Door al deze atleten en het meegekomen publiek was het de hele dag een drukte van jewelste in de sporthal Den Butter waar gesport werd om de wedstrijdmedailles.

Het ochtendprogramma verliep voorspoedig met ook voor Spiridon mooie resultaten waaronder een 3e plaats voor Anna Schnitker, Lenthe Goethals en Finn Gaemers, een 2e plaats voor zowel Joep Zonruiter als Maartje Könst en een eerste plaats voor Mees Vormeer.

In de middag was het de beurt aan de junioren. Hier een mooie waslijst aan medailles met een 3e plaats voor Bjarne Goethals en Inge Winnubst, een 2e plaats voor Daphne van den Burg en een 1e plaats voor Vera van den Burg.

Dankzij de sponsoring van Albert Heijn Rijen kon AV Spiridon ook dit jaar weer bij haar indoorwedstrijd een elektronisch tijdwaarnemingssysteem inhuren, wat aan deze wedstrijd een kwaliteitsimpuls gaf.

Klik voor de foto’s op onderstaande afbeelding