Sporthal goed gevuld bij indoor meerkamp van AV Spiridon

Zondag 31 maart organiseerde AV Spiridon voor de 9e maal haar indoor meerkamp. Dit maal voor het eerst in de nieuwe sporthal den Butter. In totaal deden 175 atleten mee aan de wedstrijd in hoogspringen, kogelstoten en 40 meter sprint. Door al deze atleten en het meegekomen publiek was het de hele dag een drukte van jewelste in de sporthal de Butter waar gesport werd om zowel de wedstrijd medailles, als ook om nog mee te dingen naar de bekers van het regio 13 kampioenschap indoor.

Het ochtend programma verliep voorspoedig met ook voor Spiridon mooie resultaten waaronder een 3e plaats voor Gijs Winnubst en Bjarne Goethals, een 2e plaats voor Jelle Kreeft en een 1e plaats voor Jurre van Rossum.

In de middag was het de beurt aan de junioren. Met een 3e plaats voor Elle van den Burg en Aran Swart, Thijs van Dijke, een 2e plaats voor Silkie Graafmans en Thijs van Dijke. Dit maal helaas geen podiumplaatsen, waarbij Max Kreeft net naast het podium greep met een 4e plaats.

Ook in het regiokampioenschap waren de Spiridon atleten succesvol, en gingen er bekers naar huis voor een 3e plaats naar Noelle Schalk, ee 2e plaats voor Jelle Kreeft  en een 1e plaats voor Maud Buschman. Dankzij de sponsoring van Albert Heijn Rijen kan AV Spiridon ook dit jaar weer  bij haar indoorwedstrijd dit jaar een electronisch tijdwaarnemingssysteem inhuren, waarmee de sprintprestaties juist gejureerd kunnen worden.