Spiridon laat van zich horen bij Terheijdenloop

Vier Spiridon atleten namen op Pinksterzondag deel aan de Terheijdenloop. Op het middaguur
starten zij voor één, twee of drie ronden van 5 kilometer over het gezellige parcours door het dorp en de aangrenzende polder. Het waaide hard en vlak voor de start leek het er even op dat ze met een nat pak zouden starten. Gelukkig was het maar een klein buitje en met de start scheen de zon alweer. Alleen het eerste stuk vanaf de start was tegen de wind in. Daarna werden de lopers door de wind vooruit geduwd en konden zij genieten van de omgeving.

Voor Anne Slabbers, deelnemer aan de 5 kilometer, was deze wedstrijd extra speciaal omdat Terheijden haar geboortedorp is. Na een ontspannen loop finishte zij als vijfde in de categorie vrouwen senioren in een persoonlijk record van 24.39. Ook MiLa-loper Dirk Evers scherpte zijn PR aan en wel op de 10 kilometer. Met een tijd van 35.16 mocht hij de tweede plaats op het podium innemen bij de mannen senioren. En dat terwijl hij vooraf niet eens van plan was maximaal te gaan. Rien van Diepen liet zien goed hersteld te zijn van zijn marathoninspanning in Rotterdam.
Zijn 43.55 over 10 kilometer was goed voor een keurige 5e plaats bij de mannen 55. Tot slot was Caroline Vromans de snelste bij de vrouwen 35 over de afstand van 15 kilometer in 1.07.02.

Over twee weken ons eigen Albert Heijn Rondje Rijen, waar deze en andere Spiridon lopers
ongetwijfeld ook goed voor de dag willen komen.