RABOBANK OBSTAKEL MUD RUN

Zaterdag 29 september was het zover, de rabobank obstakel mud run bij SPIRIDON, een leuke funloop voor jong en oud.

Er was hard aan gewerkt en op tijd was het terrein achter bij spiridon er klaar voor.
Met 3 waterbakken, een modderbak, hele hoge hooibalen, een echte zeephelling, etc, kon de run starten.

Eerst de kids van 4 tm 6 jaar, vol enthousiasme (sommige met hun papa of mama) renden ze op de 1e waterbak af en ze gingen maar door. Elke obstakel werd genomen en de modderbak, geen probleem. De zeephelling was helemaal geweldig.
Daarna kwamen de andere leeftijdscategorieën.

Iedereen vond het geweldig. De waterbakken werden al zwemmend genomen en het liefste nog onder water. Daarna door de autobanden, en over de 1e houten obstakels klimmen. Over de heuvel en daar lagen de 1e hoge hooibalen. Geen probleem, ze klommen er zo overheen. Nog even over de 2e houten hogere obstakel klimmen en dan konden ze even doorrennen en daar lag de 2e waterbak. In de 2e waterbak moesten ze nog over een houten obstakel klimmen en dan liepen ze zo de modderbak in. Wat was deze zwaar. Sommige vonden het zo geweldig dat ze zich lieten vallen in de modder. Van onder tot boven zaten ze onder de modder. Op naar de 3e waterbak en dan een hoge helling oplopen. Bovenaan de helling wachtte een verrassing, een ware zeephelling waar ze mee omlaag gleden.
De kleine kids gingen richting finish of nog meer rondjes (het liefste gingen ze daarna nog meer en meer)

De anderen mochten door op naar de nog hogere hooibalen. Maar geen probleem, ze klommen er zo overheen. Aan de andere kant wachten de netten waar ze onder door moesten kruipen. Daarna nog een heuvel over en kwamen ze bij de sloot aan en nee niet over het bruggetje, maar dwars door de sloot heen om richting de wal te gaan. Maar niet de wal rechtdoor lopen, nee, nog even een paar keer op en neer op naar de finish of nog meer rondjes. En natuurlijk koos iedereen voor meer rondjes, ze vonden het veel te leuk, waarbij ze de zeephelling op verschillende manieren afgingen.

De kids en volwassenen waren zo enthousiast dat ze niet te stoppen waren en door bleven gaan, hoe klein of groot ze ook waren.
Eenmaal bij de finish aangekomen, stond er iets gezonds en lekkers voor de deelnemers klaar. Een heerlijke appel door Tuinderij Peeters ter beschikking gesteld.

Het was een groot succes!!
Volgend jaar, de volgende editie en hopen we op nog meer deelnemers.