Nijmegen, Amersfoort, Terheijden

Next generation athletics
Zo heet de baanwedstrijd sinds 2 jaar begin juni in Nijmegen gehouden wordt. Voorheen heette de wedstrijd Nijmegen Global Atlethics. De naam is misschien wel veranderd, maar de inhoud en doel niet. De wedstrijd wordt door vele atleten gebruikt om limieten voor het EK en WK te lopen. Dus wel wordt behoorlijk hard gelopen door de nationale top.

Dirk Evers deed ook mee. Dirk liep daar de 5 km. Dirk laat de laatste weken zien uitstekend uit de voeten te kunnen op deze afstand. En ook in Nijmegen liep Dirk naar een eindtijd van 17.01, Een hele mooie tijd maar Dirk had gehoopt harder te lopen, hij kan dat ook want in Rondje Rijen was hij 15 sec sneller.
Amersfoort
Vanwege haar werk woont Marijke Dijkstra sinds kort in Amersfoort. En als er dan een hardloopwedstrijd in je nieuwe woonplaats gehouden wordt doe je natuurlijk mee en nodig je je hardloopmaatjes uit Rijen ook uit.
Marijke liep de 10 km en finishte na net iets meer dan 55 min (55.08). Het horloge van Marijke fgef echter wel 10.1 km aan terwijl de andere horloges bijna allemaal 10.0 km aangeven. Dat zou misschien kunnen komen dat Marijke de weg in Amersfoort nog niet goed kent. Marijke vond het niet erg, ze had lekker gelopen.
Shinouk Wientjens deed mee aan de 5 km wedstrijd. Shinouk finishte na 24.48 maar beschouwde de wedstrijd in Amersfoort als een test voor het hardloopgala in Gilze. Dionne Kat zorgde voor de mentale ondersteuning, gezelligheid en de foto’s
Triathlon Terheijden
Deze zwem-fiets-loop wedstrijd is onderhand een klassieker in de regio. Trainer Patrick van de Veerdonk stond ook aan de start bij de 1/8 triathlon (. Door de drukte wordt er in verschillende waves gestart, Patrick zwom 13.25 minuten, fietste 38 min en 42 seconde over de 1e ronde en 55 min en 22 sec over de 2e ronde en sloot af met 22 min en 23 sec hardlopen wat zijn eindtijd op 1 uur 22 en 33 sec bracht. En inderdaad als u alle tijden optelt klopt het niet, Patrick had zoals iedereen ook nog wat tijd nodig om zich te verkleden en andere schoenen aan te doen