Nieuwe Clubkleding AV Spiridon – Passessies en webshop

 

De afgelopen periode heeft de werkgroep Clubkleding in samenwerking met Balans Sportswear de kledinglijn van de nieuwe clubkleding uitgewerkt. We zullen voortaan twee keer per jaar (september en januari/februari) passessies organiseren. Deze passessies vinden plaats in het Clubgebouw van AV Spiridon. Het bestellen van de clubkleding gebeurt in onze eigen webwinkel die je kunt bereiken via de volgende link: http://www.balanssport.com/nl/webwinkel-spiridon/home.html

Openstelling webshop

De link kan gebruikt worden vanaf zaterdag 16 september 2017. In de daarop volgende week zijn drie passessies ingepland. De webshop wordt gesloten op zondag 24 september om 23.59 uur.

Eerst passen!

Het advies is de kleding zeker te passen, want de maten wijken af van de normale confectiematen. Het is daarnaast niet mogelijk bestelde kleding te ruilen of te retourneren.

We hebben de passessies van maandag en dinsdag in principe ingedeeld in groepen (vanwege de overzichtelijkheid voor ons) maar mocht je liever op een van de andere momenten komen, is dat geen enkel probleem. De passessies vinden plaats op:

Technische atletiek / jeugd maandag 18 september 2017 17.30 – 20.00 uur
Hardlopen / volwassenen dinsdag 19 september 2017 20.30 – 21.30 uur
Iedereen zaterdag 23 september 2017 11.00 – 12.30 uur

Dan bestellen

Na gepast te hebben kun je meteen via de webshop zelf de gewenste kleding bestellen. Er moet via IDEAL worden betaald. De prijzen op de webshop zijn inclusief BTW.

Tip! Bij iedere bestelling wordt €10,- in rekening gebracht voor betaling via IDEAL, inpak- en verzendkosten. Het is dus van harte aan te bevelen om bijvoorbeeld samen met je trainingsgenoten te bestellen.

Levering

De levertijd is ongeveer 6 weken na het sluiten van de webshop. De kleding wordt bij je thuis bezorgd.

 

Voor meer informatie kun je mailen naar: clubkleding@spiridon.nl

 

Met sportieve groet,

Helga & Jacqueline

Werkgroep Clubkleding