Nieuwe beginnerscursus Nordic Walking 7 januari

Op zaterdag 7 Januari 2017 start bij AV Spiridon een nieuwe cursus Nordic Walking.
Wie gaat de stokken in beweging zetten? Zo gezellig om na de feestdagen met een nieuwe start het jaar 2017 in te gaan. Een ieder kan zich op geven, van jong tot oud, je kunt het wandelen met stokken altijd leren. De cursus wordt gegeven door Christ Maas Master Trainer Instructeur.
Nordic Walking is een hele goede vervanger voor hen die bijvoorbeeld door een blessure niet meer kunnen hardlopen en toch willen blijven bewegen, maar ook voor hen die gewoon sportief willen wandelen. De cursus beslaat maximaal zes zaterdagen van 1 uur waarin u de techniek van het wandelen wordt aangeleerd in 1 introductie en +/- 5 techniek lessen.
Na afloop van de cursus gaat u gezellig met een van de groepen ons fijne bos in om te genieten van de natuur en sportief bezig te zijn. Om de cursus te volgen heeft U geen stokken nodig die gebruikt U van de vereniging. Ook oud leden van AV Spiridon die al met stokken gewandeld hebben kunnen zich aanmelden. De  cursus gaat  op zaterdag 7 Januari 2017 van start om 9 uur bij AV Spiridon Vijfeikenweg 6  5121RG Rijen, en kost 40 euro.

Opgeven of info via E-mail: nordicwalking@spiridon.nl