Konijnen (ge)plaag(d)

De opzoomerdag op zaterdag 23 april was een success ! Er hadden zich 22 vrijwilligers aangemeld en er dook ook nog een last-minute op.
Voortvarend werd door twee ploegen de baangoot schoongemaakt. Gestart aan beide kanten van een stukje dat al door de maandagploeg was aangepakt, werd de hele goot onder handen genomen. Op het punt dat beide ploegen elkaar naderden begon het te hagelen, even overwogen om de lunch te vervroegen, maar hardlopers in het zicht van de finish stoppen……
Inmiddels werden ook de afvoer-goot bij de dugout en die bij het TRX rek aangepakt, en was de gebouwploeg hard aan het zemen en buitenmeubilair poetsen.
Na de gezamenlijke lunch heeft de buitenploeg nog even een konijnen-gaten-vul actie uitgevoerd, zodat de volgende week de robotmaaier weer aan de gang kan zonder vast te lopen. Dat is dus wel jammer voor de konijnen want die ex-gaten zijn behoorlijk dicht gestampt. De meeste vrijwilligers konden rond 14:00 uur naar huis en, nadat een enkeling nog de laatste spatjes had weggepoetst, konden we om 14:30 het gebouw afsluiten.
Nogmaals (volgorde aanmelding) Mariska, Marijn, Yvonne, Patricia, Jos, Ad, Wilke, Rien, Jolanda, Indy, Monique, Dirk, Maxim, Raymond, Karin, Annelies, Michel, Pascal, Noor, Frank, Jaap, Silvy en de last-minute (sorry voornaam kwijt) héél erg bedankt mede namens de vereniging,
Organisatieteam: Anneke en Jan van der Meer.