Het mooie weer komt eraan.

De paden in het bos worden weer beloopbaar, Zin om de natuur in te gaan ???
Ontdek de kracht van Wandelen of Nordic Walking en de schoonheid van de natuur bij Atletiekvereniging Spiridon!

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om fit te blijven en tegelijkertijd te genieten van de prachtige natuur? Dan is wandelen of Nordic Walking bij Atletiekvereniging Spiridon de perfecte keuze voor jou dit voorjaar!

Waarom kiezen voor Nordic Walking? Deze sport biedt talloze voordelen. Het is een geweldige manier om je hele lichaam te trainen, terwijl het ook vriendelijk is voor gewrichten. Dankzij het gebruik van speciale poles worden je armen en bovenlichaam actief betrokken, waardoor je meer calorieën verbrandt en je spieren versterkt. Bovendien verbetert Nordic Walking je houding en coördinatie, en het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

Bij Atletiekvereniging Spiridon bieden we begeleide Nordic Walking-sessies aan onder leiding van ervaren instructeurs. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze sessies zijn ontworpen om iedereen uit te dagen en te inspireren. We verkennen samen de prachtige paden en routes in de omgeving, waarbij we genieten van frisse lucht en de rustgevende ambiance van de natuur.

Maar wacht, er is meer! Naast Nordic Walking biedt Atletiekvereniging Spiridon ook traditionele wandeltochten aan voor degenen die liever op een rustiger tempo genieten van de natuur. Onze wandelgroep verwelkomt wandelaars van alle niveaus, waarbij gezelligheid en ontspanning centraal staan.

Dus waar wacht je nog op? Kom dit voorjaar naar Atletiekvereniging Spiridon en ontdek de vele voordelen van Nordic Walking en wandelen. Doe mee, maak nieuwe vrienden en geniet van een actief en gezond leven in de prachtige buitenlucht!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en meld je aan voor een proefsessie. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Atletiekvereniging Spiridon!

Mail dan naar nordicwalking@spiridon.nl, of vul onderstaand formulier in.

Informatie formulier