Global-e Leemputtenloop 12 april

Op woensdag 12 april 2017 organiseert atletiekvereniging Spiridon voor de zevende keer de Global-e Leemputtenloop.

Hardlopers kunnen zich inschrijven voor 5 of 10 kilometer over verharde wegen door de bossen van Boswachterij Dorst. Voor lopers t/m 12 jaar is er een jeugdloop over 1 kilometer. Voor wandelaars en Nordic Walkers is een tocht uitgezet over een onverhard parcours van ongeveer 6 kilometer. De finish van alle afstanden is voor het clubgebouw van AV Spiridon.

Global-e wegcircuit Midden-Brabant op de 10 kilometer

De Global-e Leemputtenloop maakt dit jaar voor het eerst onderdeel uit van het Global-e wegcircuit Midden-Brabant. Uitslagen van regionale lopers op de 10 kilometer tellen mee voor het regioklassement. De wedstrijdlopers worden onderverdeeld in de volgende categorieën.
Mannen: Senioren, M35, M45, M55 en M65.
Vrouwen: Senioren, V35 en V45.

Deelnemerslimiet

De Global-e Leemputtenloop ervaart de laatste jaren een sterke deelnemersgroei. Om de kwaliteit van het evenement voor de lopers te waarborgen en om het natuurgebied niet onnodig zwaar te belasten zal de inschrijving worden gesloten wanneer een totaal aantal van 1000 deelnemers is bereikt.

Starttijden

Om 19:00 starten de Nordic Walkers en wandelaars, daarna is het (om 19:10) de beurt aan de deelnemers van de mini-Leemputtenloop (t/m 12jaar). Om 19:30 start de 5 en 10 km hardloopwedstrijd.

Meer info en inschrijven: www.leemputtenloop.nl