Geslaagde editie Avondvierdaagse Rijen

Start in 2018 vanaf accommodatie AV Spiridon

AV Spiridon organiseerde dit jaar voor de 5e keer de Avondvierdaagse Rijen.
We kijken terug op een geslaagde editie van de Avondvierdaagse Rijen.
We bedanken de sponsoren, de verkeersregelaars uit Gilze-Rijen en Dongen, EHBO-vereniging Rijen, Drumfanfare E.M.M., Blaaskapel SaomegeVat, Sportcentrum Tropical, Sportcafé Rijen, de gemeente Gilze en Rijen en alle overige vrijwilligers (zoals de scanners en fotografen).
Ook bedanken we de contactpersonen die de coördinatie bij de scholen regelen.
Ook bijzondere dank aan de bedrijven uit Rijen die onderweg voor een traktatie aan de deelnemers hebben gezorgd.

Dit jaar hadden we een aantal vernieuwingen doorgevoerd, zoals: een nieuwe gratis app voor Android en iOS, gewijzigde starttijden (per afstand en per school), geluid- en muziekinstallatie bij start en aankomst, nieuwe routes op dinsdag en donderdag en deelname aan de pilot “Schone Avond4daagse” .

Inmiddels hebben we de Avondvierdaagse samen met de contactpersonen van de scholen geëvalueerd. Met alle suggesties en opmerkingen gaan we aan de slag om ook in 2018 weer een Avondvierdaagse te organiseren.
We kunnen alvast melden dat volgend jaar de vertrek en aankomst van de Avondvierdaagse zal plaatsvinden bij de accommodatie van AV Spiridon (aan de Vijf Eiken) en dus niet meer vanaf Sportcentrum Tropical.
We zien jullie graag weer aan de start van de volgende Avondvierdaagse Rijen welke gehouden wordt van 5 t/m 8 juni 2018.
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van de Avondvierdaagse Rijen, bezoek dan onze website www.avondvierdaagserijen.nl of volg onze Facebookpagina Avondvierdaagse Rijen.