NIEUWSBRIEF CORONAVIRUS UPDATE 11-03

Spiridon schort alle activiteiten, en trainingen tot nader berichtgeving op!

Inmiddels heeft het corona virus zich verder over Nederland verspreid en worden, op advies van de RIVM, de Atletiekunie en Overheid, alle wedstrijden en evenementen opgeschort.  Wellicht roept dit ook bij jullie enkele vragen op en vraagt het zeker van ons als bestuur om jullie te informeren.

Spiridon info;

Vandaag is na uitvoerig overleg met TC en WOC (wedstrijd organisatie) besloten om tot nader bericht alle trainingen, wedstrijden en evenementen op te schorten. Er worden dus vanaf morgen geen trainingen gegeven. Ook de Indoor van aanstaande zondag (15-3-2020) gaat niet door. Het clubgebouw zal tot nader bericht voor alle activiteiten gesloten zijn en kan dus ook niet gebuikt worden als uitvalsbasis om een eigen training te starten of eindigen.

Via de website en nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en wanneer trainingen en of overige activiteiten worden hervat. Hou daarom voor meer informatie de website van AV Spiridon in de gaten.

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn onveranderd. Deze maatregelen gelden overigens voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen. Deze zijn:

·         Was je handen regelmatig

·         Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

·         Gebruik papieren zakdoekjes
 

Advies RIVM – uitgebreid

Heb je koorts (38 +) en luchtwegklachten (zoals hoesten of kortademigheid) en ben je de afgelopen 14 dagen in een van de risico gebieden geweest neem dan telefonisch contact op met je huisarts.

Het spreekt voor zich dat we van je verwachten dat je in geval van bovenstaande ook niet aan wedstrijden meedoet dan wel atletiek gerelateerde bijeenkomsten (trainingen) of onze vereniging bezoekt.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,