Enerverende indoor meerkamp van AV Spiridon

Afgelopen zondag 19 maart organiseerde AV Spiridon voor de 7e maal haar indoor meerkamp. In totaal deden 200 atleten mee aan de wedstrijd in hoogspringen, kogelstoten en 35 meter sprint. De hele dag werd er gesport in de sporthal in Alphen om zowel de wedstrijd medailles, als ook om nog mee te dingen aan de bekers van het regio 13 kampioenschap indoor.

Het ochtend programma verliep voorspoedig met ook voor Spiridon mooie resultaten waaronder een een 1e plaats voor Jelle Kreeft en Senna Laureijssen, een 2e plaats voor Ryen Heeren en Wilbert van den Burg en een 3e plaats voor Benjamin Wolvekamp.

In de middag was het de beurt aan de junioren. Helaas begon de atmosfeer in de hal ons toen parten te spelen. De vloer werd spiegelglad, waardoor zowel de sprint als het hoogspringen afgelast moeten worden. Dit verhinderde Max Kreeft echter niet on een eerste plaats te veroveren, naast een 2e plaats voor Tygo Naafs en 3e plaatsen voor Thijs van Dijke en Safira den Oudsten.

Ook in het regiokampioenschap waren de Spiridon atleten succesvol, en gingen er bekers naar huis door 1e plaatsen voor Aran Swart, Max Kreeft en Jelle Kreeft, 2e plaatsen voor Ryan Heeren en Safira den Oudsten, en een 3e plaats voor Senna Laureijssen

Dankzij de sponsoring van Albert Heijn Rijen kan AV Spiridon ook dit jaar weer  bij haar indoorwedstrijd dit jaar een electronisch tijdwaarnemingssysteem inhuren. Ook dank aan Volvo Oosterhout voor het gebruik van de easy concept vrachtwagen voor het vervoer van de hoogspring matten