Dwars door Dongen

Een week na het door Spiridon georganiseerde Rondje-Rijen werd er in Dongen de wedstrijd “Dwars door Dongen” gelopen. Evenals in Rijen was het warm, misschien iets te warm voor de lopers maar de temperatuur zorgde wel voor een gezellige sfeer op het sportpark in Dongen waar de start en finish locatie was.
Evenals andere jaren was er een bescheiden Spiridon deelname maar de resultaten waren er niet minder om. De aanmoedigen van een trouwe groep supporters hebben hier zeker voor gezorgd. Robert Jongh was de snelste van de Spiridon atleten en liep naar een 2e plaats in zijn leeftijdscategorie met een erg snelle tijd van net onder de 33 minuten. Gezien het erg bochtige parcours een erg goede prestatie. Verder waren er nog 3 podiumplaatsen voor Marionne Kat (3e), Robert-Jan Gras (3e) en Jan Menssen (3e).
Dyanne Verpaalen had gekozen voor de 5 km wedstrijd als voorbereiding op her hardloopgala in Gilze. Dyanne liep een gedegen race en wist als 1e dame en 16e in het totale veld te eindigen.