Boekenverkoop voor Spiridon

Ken je dat? Je vindt het leuk om mee te doen aan een sponsorevenement voor een goed doel. Je familie en vrienden vinden het mooi je te kunnen sponsoren en geven gul voor het goede doel. Als je echter vaker meedoet aan sponsorevenementen is de kans groot dat je sponsors afhaken. Dat ondervonden ook Frank en Inge Tofield. Zij richtten daarom bijna 10 jaar geleden Stichting Boek winst op. In plaats van om geld te vragen als sponsoring, vraagt de stichting om gelezen boeken. Met de verkoop van deze gelezen boeken kan de stichting veel geld doneren aan goede doelen en mensen die willen deelnemen aan een sportief sponsorevenement steunen.

Stichting Boek-winst opent iedere 2 maanden samen met partner Harmonie Vlijt en Eendracht haar opslagloods. De verkoop van de boeken komt dan voor de helft ten goede van de Harmonie en is de andere helft voor lokale goede doelen. Omdat Frank en Inge van Boek winst bewegen heel belangrijk vinden en zij Spiridon graag willen steunen, gaat de opbrengst van de verkoop van zondag 27 november naar onze club.
Als je wil bijdragen aan een mooie opbrengst kan dat op 2 manieren: kom op 27 november gezellig snuffelen in de enorme voorraad en koop naar hartenlust. Van iedere euro gaat 50 cent direct naar de clubkas! Je kunt ook bijdragen door gelezen boeken te doneren. Deze worden gesorteerd en te koop aangeboden!  De boeken op de markt kosten 2 € per stuk, je koopt er drie voor 5 €. Strips en kinderboeken kosten 1 € per stuk.

Wat: zondag 27 november Boekenmarkt tbv Spiridon

Waar: Stichting Boek winst, Hoofdstraat 135A Rijen

Hoe laat: 11-16 uur

Meer info; ook voor het doneren van boeken: info@boek-winst.nu of spreek Frank/Inge aan op de zaterdagochtend training (bij Start2Walk)