Avondvierdaagse Rijen weer een groot succes

AV Spiridon organiseerde dit jaar voor de 6e keer de Avondvierdaagse Rijen.
We kijken terug op een geslaagde editie met zo’n 1500 deelnemers (dit was inclusief zo’n 200 begeleiders).
Ook het weer werkte dit jaar mee. Ondanks code geel op donderdag, kon er gewoon worden gewandeld en viel er op een paar druppels na geen regen. Mede door het droge weer stonden er bij het afsluitende defilé op vrijdag veel toeschouwers langs de kant om de deelnemers feestelijk te onthalen.

We bedanken de sponsoren, de Verkeersregelaarsgroep Gilze-Rijen, EHBO-vereniging Rijen, Blaaskapel SaomegeVat, Muziekvereniging Marijke uit Sprang-Capelle, Sportcafé Rijen, de gemeente Gilze en Rijen en alle overige vrijwilligers (zoals de fotografen en scanners onderweg).
Ook bedanken we de contactpersonen die de coördinatie bij de scholen regelen.
Ook bijzondere dank aan de bedrijven uit Rijen die onderweg voor een traktatie aan de deelnemers hebben gezorgd.

Dit jaar hadden we handzamer routeboekje gemaakt en waren de routes op de dinsdag gewijzigd. Daarnaast hadden we routepijlen aangebracht op splitsingen van routes en waar mogelijk twijfel was over de route. Hopelijk zijn deze wijzigingen goed bevallen.
Daarnaast was er ook dit jaar weer een gratis app met de routes voor Android en iOS beschikbaar. Ook deden we weer mee aan de “Schone Avond4daagse”. Deelnemers zamelden onderweg hun afval in en konden deze inleveren in de afvalcontainers bij de aankomst bij Sportcentrum Tropical.

Er volgt volgende week nog een evaluatie van deze Avondvierdaagse samen met de contactpersonen van de scholen. Met alle suggesties en opmerkingen gaan we aan de slag om ook in 2019 weer een Avondvierdaagse te organiseren. We willen deze nog steeds laten vertrekken vanaf de huidige startlocatie bij De Margriethal.

We zien jullie graag weer aan de start van de volgende Avondvierdaagse Rijen welke gehouden wordt van 4 t/m 7 juni 2019.
Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van de Avondvierdaagse Rijen, bezoek dan onze website www.avondvierdaagserijen.nl of volg onze Facebookpagina Avondvierdaagse Rijen.
Op onze Facebook pagina zijn vele foto’s van de afgelopen editie te vinden.