Dyanne Verpaalen 2e bij Drunense duinenloop

Dit jaar was het wel n erg koude editie van deze loop in Drunen waar de halve marathon door de Drunense duinen gaat. Toch waren er nog vele Spiridonners van de partij. Voor de halve marathon werd er ook een 10 km wedstrijd gehouden. Deze wedstrijd was misschien nog wel kouder, in de Drunense duinen was nog wat beschutting maar de 10 km liepen voor n groot deel in open veld. Zeker het stuk rond 7 km waar de wind op kop stand was erg koud.

Dirk Evers wist er samen met zijn loopmaatjes van zijn sponsor een mooie wedstrijd van te maken. Met een eindtijd van 235.29 was hij de snelste Spiridonner. Dyanne Verpaalen was de snelste dame van onze vereniging en de 2e spiridonner die het finishdoek passeerde.
Daarna was het achtereenvolgens de beurt aan Monique van Beurden die een soort van thuiswedstrijd liep, Monique heeft haar roots in Drunen. Sjoerd Diepstraten liet zien dat al dat trainen niet voor niets is, hij boekt echt progressie, liep een goede wedstrijd en finishte kort na Monique
Maaike Hofman is weer herstellende van een blessure en liep 47.39
Om 13.30 vertrokken de lopers van de halve marathon, de een goed ingepakt, de ander in een loopshirtje en loopbroekje. Het parcours van de halve marathon loopt voor een groot gedeelte over de fietspaden in de Drunense duinen en mag als mooi bestempeld worden. Ook hier haalde Spiridon met Gerard Lensvelt, Jan Menssen en Gerard Wouters weer podiumplaatsen