Aanstaande zaterdag 9 april clinic Kangoo jumpen

Aanstaande zaterdag 9 april verzorgen de trainers Patsy Kolhorn (arv Achilles) en Peter von Meijenfeldt (av Spiridon) van 11:00 tot 12:30 uur een clinic Kangoo jumpen achter het clubgebouw bij Spiridon (Vijf Eiken 6, 5121RG te Rijen).

De Kangoo jumps, verende schoenen, zijn een nieuwe rage in de sportwereld. De rubberen veer onder de schoen zorgt voor 80% minder belasting op je gewrichten dan met gewone hardloopschoenen. Zo wandel, loop en spring je een stuk gemakkelijker en werk je aan je conditie en vetverbranding! En dat op een leuke manier, want wie de Kangoo jumps aantrekt, begint als vanzelf te springen en te rennen.

Deelname aan deze clinic is kosteloos. Voorafgaande aanmelding is niet nodig, maar wordt wel op prijs gesteld. Tijdens de clinic kan gebruik worden gemaakt van de aanwezige Kangoo jumps. Trek sportieve en niet te dikke kleding aan. Tijdens de clinic wordt ook uitleg gegeven over de materialen en over trainingstijden voor deelname aan Kangoo jumpen bij atletiekvereniging Spiridon in Rijen.

Meer informatie: Peter von Meijenfeldt (06-53254002/vonmeijenfeldt@home.nl).