7 mei 2017 was het zover

Met 14 lopers zijn we naar Rotterdam vertrokken om daar de Urban Trail te gaan lopen.
Deze loop gaat niet om de snelste tijd maar om de bijzondere loopervaring. De beleving van het ontdekken van Rotterdam via gebouwen en steegjes waar je normaliter niet zo maar kunt komen.
Zo gingen we onder andere door het nieuwe instituut, metrostation Eendrachtsplein, poppodium Rotown, Miniworld, het groothandelsgebouw, het Hofpleintheater, Brouwerij Noordt, WTC Rotterdam, parkeergarages, de bibliotheek, de kubuswoningen, de museumhaven, bioscoop Cinerama, het oogziekenhuis en het natuur historisch museum.
Markant punt was deze zondag het Centraal Station van Rotterdam dat op deze dag volliep met Fijenoord supporters die de kampioenswedstrijd wilden bijwonen. Dat gaf een bijzondere gezellige ontspannen sfeer.

Na onze verkenningstocht door Rotterdam die we onder frisse omstandigheden zijn begonnen hebben we een lekker ontbijt mogen ontvangen aangevuld met een Radler 0,0.
Na het nuttigen ervan zijn wij vermoeid maar tevreden weer naar huis teruggekeerd.

Dankjewel Claudia, Ratna, Laura, Anouchka, Michel, Nova, Mariëlle, Raymond, Karin, Claudia, Orsi, Annemieke, Marjan en IJsbrand voor het meedoen.

Op naar de volgende loopuitdaging!

En dan nog wat foto’s.

Foto 1: Dit lijkt nog in het begin.
Foto 2: Dit was duidelijk bij de kubuswoningen.
Foto 3: Waar zijn de mannen ?

 

Foto 4: Daar zijn de mannen !