2e bootcamptrainer bij AV Spridon

Afgelopen zaterdag was het zover, Chantal Oprins mocht, na een drietal weken op zaterdag cursus te hebben gevolgd in Utrecht, het felbegeerde bootcamptrainer certificaat in ontvangst nemen. Zij is daarmee, naast Fred Soomers, de 2e gecertificieerde bootcamptrainer bij AV Spiridon.

Wat is bootcamp?
Bootcamp is een outdoortraining welke al jaren bestaat. Oorspronkelijk komt het uit het Amerikaanse leger. Deze manier van trainen werd gebruikt om, op een snelle en zeer intensieve manier, de soldaten fit te krijgen voor een missie. Bootcamp is de laatste jaren steeds populairder en toegankelijker geworden voor iedereen.

De trainingen
De Trainingen hebben een vaste opbouw; er wordt altijd gewerkt aan conditie, kracht, snelheid en mobiliteit. Het is niet alleen uitdagend, maar ook leuk en gezellig en geschikt voor iedereen, je kan op je eigen tempo meedoen!

Bootcamptraining bij A.V. Spiridon
Denk je, dit kan ook wel iets voor mij zijn? Kom het proberen bij A.V. Spiridon!

We trainen iedere woensdag van 19.30 tot 20.30 uur bij de atletiekbaan (Vijf Eiken 6, Rijen). Je mag 4x komen proeftrainen.

Trek je sportkleding en –schoenen aan, neem een handdoek en een flesje water mee en we zien je woensdag om 19.30 uur verschijnen.
Tot woensdag!