Prestatiediploma’s jeugd

Elk jaar wordt bij de jeugd van A.V. Spiridon gestreden om de verschillende prestatie-diploma’s. Alle prestaties (zowel indoor als outdoor) tellen mee voor dit diploma. Als atleet moet je deelnemen aan zowel loop-onderdelen als werp-onderdelen om in aanmerking te komen voor een diploma. Aan het einde van het seizoen (november) worden de diploma’s uitgereikt. Er kan een clubdiploma (groen), een bronzen, zilveren of een gouden diploma verdiend worden. De eisen en criteria per categorie vind je in de bestanden.

Op de site worden de prestaties van de wedstrijden die door de trainers zijn geselecteerd automatisch verwerkt. Mocht je toch een prestatie missen of op eigen gelegenheid aan een wedstrijd mee hebben gedaan stuur dan een mail met je prestatie en de gegevens van de wedstrijd naar Paul Swart.

Klik hieronder op het atletiek seizoen wat jij wilt bekijken en kijk vervolgens in het MS Excel bestand bij jouw eigen categorie. Je kan zo kijken welke kleur diploma je al hebt en wat je nog moet doen om een hogere kleur diploma te verdienen.